Nyinflyttade

Nu har vi bott i huset i drygt en vecka och det är SÅ skönt att slippa köra mellan lägenheten och huset hela tiden. Det är en del kvar att fixa, allt golv är inte lagt, målningen i köket och öppningen är kvar plus lister, dörrfoder och lite annat småplock.
Det är fortf överbelamrat med flyttlådor överallt även om en hel del är uppackat. Vi har en lista på saker som vi behöver relativt omgående, bl.a. bänkskivor och förvaring till kontoret, ytterbelysning och vi behöver sätta upp skjutgarderoberna i hallen och våra rum. Nästan alla kläder ligger i flyttlådor :-P

Golv på plats i gästrummet, helgen innan flytten.

Flytten gick superbra med hjälp av min och Mickes bröder och Daniel och Ewe. Daniel bidrog dessutom med flyttlastbil, helt otroligt skönt att kunna stuva in allt och bara köra en gång! Tack alla!Schysst med lastbil :-D


Middag, äntligen!


Toffsis fick sitta i sin bur medans grejerna bars in men så fort ytterdörren stängdes fick hon komma ut. Och det vart upptäcksfärd resten av kvällen :-DGarageplattan fixades samtidigt vilket kanske inte var helt optimalt. En aning stressiga dagar blev det men nu är den också klar iaf :-) Tack pappa, mamma, bror och inte minst Janne som kom upp och hjälpte till!

Kommunsnubbarna var här och mätte ut garagets placering.Janne vart inte alls nöjd med betongens kvalité, om vi ska gjuta nåt mer i framtiden blir det inte med deras betong iaf.
Fler bilder från garagegjutningen finner ni HÄR.

Soffa till vardagsrummet på bottenvåningen är beställd idag. Mio säger i sin annons att om man beställer senast idag får man leverans innan jul. Å andra sidan kunde inte säljaren lova nåt alls utan sa att det troliga är att den kommer i v 3 eller 4… Haha, varför är man inte förvånad, ska bli intressant och se hur det går ;-)

Fler bilder kommer på färdigmålade fondväggar i vardagsrum och sovrum, förhoppningsvis senare ikväll.

1 kommentar to “Nyinflyttade”

  1. Jonna säger:

    Alltid skönt att titta på när andra arbetar ;-) Ni verkar haft mycket att göra ;-)

Lämna en kommentar