Skrivit kontrakt!

Då var kontraktet påskrivet för ett styck Myresjöhus Viskär!
Myresjöhus Viskär

Vi kommer att ändra planlösningen en del, bland annat öppna upp mellan de två våningarna i allrummet i mitten av huset, och spegelvända det jämfört mer ritningen på hemsidan för att få kvällsolen in i vardagsrummet. Färgen blir nog något grå, med liggande panel under och över fönstren i en annan färgton. Sen ska vi nog ha en balkong över ingången istället för det lilla taket, kanske kan man även få sjöglimt därifrån, lite beroende på hur mycket träd grannarna ska ta ner :)

Säljaren Christer är riktigt bra och det känns verkligen som att han är på ‘vår’ sida, och försöker inte sälja på oss en massa saker utan istället kommer med förslag på hur vi ska kunna lösa det vi vill fixa på bästa sätt. Vi kommer bland annat att lägga golv och måla/tapetsera inomhus själva för kunna lägga pengar på saker som är svårare att göra själv, till exempel större badrum och snyggt kök!

Garaget ska vi försöka bygga själva med hjälp av Jennys pappa. Förhoppningsvis blir det ett ganska stort dubbelgarage med utrymme för en förrådsdel, det kommer inte att ligga i direkt anslutning till huset, utan nedanför en sluttning nere på planare mark.

Enda trista punkten är att vi ännu inte fått nybyggnadskartan från kommunen! Blir så trött på all byråkrati som tar en massa onödig tid, det var utlovat innan midsommar, nu har vi fått ett utkast, men den slutgiltiga kartan ska tydligen dröja till nästa vecka. Jag tror det när jag ser det…

Lämna en kommentar