Färdiga ritningar

Här kommer då de färdiga ritningarna. Fasadritningarna dröjer en stund till eftersom den liggande panelen inte kom med denna gången.

BottenvåningÖvervåning

2 kommentarer to “Färdiga ritningar”

 1. Therese Nordh säger:

  Vilka fina förändringar ni har gjort på planlösningen på Viskär. Jag och min sambo tittar också på att bygga ett Viskär från Myresjöhus, men är lite fundersamma på vissa detaljer i huset. Som tex hallen, men det har ni löst bra med gaderob. Har ni funderat på om hallen blir trång? Ser även att ni har minskat på fönstrena i köket, är det en arbets bänk som ni ska ha under ut mot framsidan? Tvingades ni att öka på klädvården då ni flyttade dörren till ena kort sidan? Innebär förändringen att öppna upp i två plan en stor kostnadsförändring? Ser verkligen fram emot att se er fasadritning.
  Hälsn.
  Therese Nordh

 2. Jenny säger:

  Tack! Vi har inte funderat så mycket på just hallen förutom att det kändes viktigt med en stor garderob för att kunna dölja ytterkläder och skor, något vi ogillar med vår nuvarande hall. Hallen kanske blir lite smal men vi har tänkt ha glasdörrar på garderoben samt ett sidofönster bredvid dörren som förhoppningsvis öppnar upp en del.

  Jo, vi ska ha en arbetsbänk ut mot framsidan så därför måste vi ha lite mindre fönster än originalutförandet, men det skiljer inte så mycket.

  Nej, anledningen till att klädvården ökades på är att vi ville ha större badrum på övervåningen. För att få det måste vi flytta trappan och då påverkas ju även klädvården som ligger under badrummet. Flyttningen av dörren påverkade inte rummets storlek. Anledningen till dörrflytten var att vi ville ha den mot garaget som ska ligga på den sidan huset.

  Öppningen mellan planen kostar i princip ingenting, men det tillkommer en liten summa för att ha räcke vid öppningen på övervåningen.

  Vart ska ni bygga någonstans och när? Har ni en tomt?
  Lycka till med husvalet!

Lämna en kommentar