Slutbeställning

Förra torsdagen gjordes då äntligen slutbeställningen. Fick besked av vår säljare att det förmodligen blir leverans i början på april… Känns som en hel evighet :-(
Det mesta är bestämt, dock inte kaklet och klinkersen men där har vi i det närmaste klart för oss hur vi vill ha det.
Köket är färdigritat, det kommer att bli så bra!
kok.png
Utrymmet till höger mellan kyl/frys och fönster blir utan skåp med ett par hyllor. Ekparkett, vita luckor nedtill och svarta luckor upptill. Bänkskivorna skaffar vi själva liksom vasken (silgranit) och vitvarorna.

Nu kommer det inte att hända så mycket mer i år känns det som och det är lite trist. Längtar så mycket efter att få flytta, är så trött på detta stället nu.

Så här långt är vi nöjda med Myresjöhus. Det enda som inte är riktigt kul är att det är så många andra som bygger hus, vilket gör att väntetiden för både ritningar och leverans är alldeles för lång. Projektet känns fortfarande avlägset, bara en massa papper och ritningar på något som inte finns. Blir väl en smärre chock den morgonen leveransen kommer och det börjar byggas :-)

Lämna en kommentar