Tråkig nyhet

För första gången hittills under denna resans gång är jag besviken.
Enligt den första tidsberäkningen (beräknat för nyckelfärdigt hus) skulle vi beställa huset i november, få det levererat i april och flytta in 1/10.
Häromdagen fick vi ett mail från vår säljare att, trots att beställningen gjordes i oktober och inte november, så kommer ändå inte huset förrän i april. OCH, beräknad inflyttning v.41. Drygt en vecka senare än sagt från början. Och då har vi ändå bestämt att det inte ska vara nyckelfärdigt eftersom vi ska göra det sista själva (lägga golv, måla/tapetsera, sätta in bänkskivor/vask i köket, sätta dit socklar och lister m.m.)! Helt otroligt!
Det vart en hel del känslor när jag fick mailet, både ilska, sorg och besvikenhet. Nu är jag mest besviken och för första gången känner jag lite hopplöshet också. Inget kul alls, det känns lite tröstlöst :-(

Det enda som kommer att hända det närmsta halvåret blir bara vår avverkning av resten av skogen, det sker i helgen. Min familj kommer återigen upp från mörkaste Småland för att utnyttjas som gratis arbetskraft ;-)

3 kommentarer to “Tråkig nyhet”

 1. anette säger:

  Trist, jag förstår hur du känner, men när det hela lagt sig lite tror jag inte det kommer kännas så illa, det är ju trots allt bara en dryg vecka som skiljer. Men det är alltid jobbigt med såna besked, när man räknat med något och så blir det helt plötsligt helt annorlunda. Och det jobbigaste är nog att man inte kan göra något själv för att påverka.

  Jag hoppas att tiden rusar förbi framöver så att det snart blir april.

  Trevlig helg ändå!

 2. Sus i Hus säger:

  Åhhh va trist förstår dig precis, har varit i samma sits. Hoppas att du får en skön måndagkväll ändå.

 3. Sune säger:

  Ha, gratis arbetskraft! Vänta du tills det är färdigt – sen kommer posten.. **

Lämna en kommentar