Väldigt liten uppdatering

Kan uppdatera med att det inte händer någonting just nu. Vi ska få tag på F som ska köra ut det sista av fyllnadsmaterialet i trädgården, grässådd blir till våren.
Huset är i princip färdigmålat och det får vara som det är nu över vintern. Vi har fått upp lite ytterlampor, dock inte på framsidan än. Vi har konstaterat att förutom att det inte är någon ström fram i dom kablarna så går inte lysknappen i hallen till den. Om man trycker på den så tänder eller släcker man lampan över matplatsen… Känns som att det är något som inte stämmer… ;-) Ett mail till byggledare Bo ska således också skickas inom det närmaste.

Vad gäller garaget så har jag ingen kommentar :-P Det kommer förmodligen inte att resas innan jag har gått tillbaka till jobbet i juli/augusti nästa år… :roll:

Lämna en kommentar