Takstolar

Helgen som gick ägnades åt att spika/skruva ihop takstolarna till garaget. Pappa/morfar Lasse kom upp i fredags och åkte idag. Både han och Micke jobbade på bra så nu står det 7 stycken takstolar på garageplattan. Familjen kommer redan på lördag igen och om vädret vill så ska vi försöka resa garaget.
Jag får väl äta upp det där jag skrev i förrförra inlägget om att det inte blir färdigt innan jag börjar jobba. Men det gör jag gärna, det är ju så skoj när det äntligen händer lite! :-D

takstolar snö

1 kommentar to “Takstolar”

  1. Takstolar « Mamma och lilla korven säger:

    [...] I helgen  satte vi ihop 7 takstolar till garaget. Eller ja, Micke och min pappa gjorde det medans jag umgicks med Oskar. Jag älskar verkligen den ungen men det kändes liite surt att inte kunna gå ut och hjälpa till när jag ville. Har nog aldrig längtat så mycket efter min mamma som i helgen En timme fick jag, medans Micke tog korven och drog iväg till ByggMax för att hämta mer material. Jag körde med skruvdragaren och pappa med spikpistolen. Skoj! Familjen kommer på lördag så då får mamma ta Oskar och så går jag ut och hjälper till, can’t wait! [...]

Lämna en kommentar