Ved

I helgen vart jag och Micke ute på tomten för att såga upp den gamla vedhögen från i somras. Det blev mest gjort i söndags och i ett helt underbart väder. Nu har dessutom grannen som bor snett mittemot oss ner mot vattnet fällt alla sina träd så solen nådde mer än tillräckligt fram till oss, mycket bra :-)
Jag var lite tveksam till att vi skulle fixa det men det gick till slut. Strax efter kl 18 på söndagkvällen körde vi därifrån och kände oss nöjda, nu kan dom komma och spränga bäst dom vill.

img_5854.JPG
För att vara första gången som han hanterade en motorsåg, måste jag säga att han skötte sig alldeles utmärkt :-)

img_5838.JPG


Pauser är viktigt när man jobbar

img_5863.JPG
Och voilá, hela vedhögen borta!

Återstår att se när Mellanskog hämtar den stora högen… Dom skulle börja skrapa fram berget idag så om massaveden inte var borta skulle dom flytta på den med gripklon på grävmaskinen. Imorn börjar dom spränga på grannens så förhoppningsvis hinner dom vårt också denna veckan… Vi kör dit på söndag och kollar läget :-)

Lämna en kommentar