Interiörbilder och tidning.

Dåligt med uppdateringar, vi har inte haft möjlighet att vara ute vid huset så mycket senaste tiden, så vi har inte så stor koll på vad som händer. Innan valborg var vi ute och körde iväg med några lass ris från den stora högen till valborgsbrasan nere vid vattnet, men de 3 fulla släpvagnslasterna vi körde iväg gjorde knappast någon synbar skillnad på den stora rishögen hos oss, borde egentligen beställa hämtning av den återstående högen. Finns det ingen (till exempel värmeverk) som kan använda 10 kubik gran och tallris?

Vi ska ta och boka in en tid med hantverkarna så att vi får komma in och kolla hur det går, och förhoppningsvis även titta upp på övervåningen.

Istället la jag upp några interörbilder från stomresningsdagen, finns att se här

Lokaltidningen var ju på besök under resningen, och artikeln som hamnade i tidningen går att läsa som ren text Mitti.se eller som PDF . PDF-länken funkar dock tyvärr inte bakom till vissa brandväggar (till exempel där jag jobbar) då dom använder en icke-standard http-port, trist.

Nästa vecka ska vi ha bestämt oss för vad vi ska ha för kakel och klinkers. Byggarna vill dock helst att vi köper allt från ett ställe, men alla butiker har ju inte samma utbud. Man skulle egentligen vilja välja från två butiker för att få det precis som vi vill, får se hur det blir.

Lämna en kommentar