Innerväggar och elektriker

Nu är innerväggarna uppsatta i hela huset, så man börjar få lite mer grepp om hur det kommer att se ut, och det ser riktigt bra ut! :) Jonny som jobbet verkar riktigt bra, ger oss förslag på bra lösningar och frågar hur vi vill ha det för att förenkla för det vi ska göra själva sen, helt strålande!

Vi träffade elektrikern i torsdags och gick igenom rum för rum och bestämde vad vi ska ha för uttag, dimmers, nätverks och spotlights. Standardvalen är rätt okej och skulle egentligen räcka, men det känns bra att få det perfekt redan från början. Han skulle lämna offert med möjlighet för lite olika alternativ, men för säkerhets skull har vi även snackat med banken för att öka lånet ;) (Skulle ändå göras då markarbetet drog iväg lite)

IMG_2311.jpgIMG_2309.jpgIMG_2298.jpg

IMG_2296.jpgIMG_2293.jpgIMG_2301.jpg

Lämna en kommentar