Nytt besök i huset

För drygt en vecka sedan var vi inne i huset och kollade läget. Pratade med snickare Johnny och passade på att ge honom en whiskyflaska som tack för jobbet han gjort hittills. Vi är verkligen jättenöjda med honom, han ger oss synpunkter och frågar oss vad vi tycker. Ibland är ritningen inte det mest optimala vilket han gör oss uppmärksamma på.
Elektrikern och rörmokaren har även dom vart inne och jobbat lite. Det är rör dragna i badrum/wc/kök/tvättstuga och en massa elkablar överallt.

Passade på att ta lite bilder på fasaden också, byggställningen är borta sedan länge och pannorna ligger på. Dock är fasadfelet på framsidan inte åtgärdat än men det kommer.

IMG_3109.JPGIMG_3110.JPGIMG_3117.JPGIMG_3119.JPGIMG_3670.JPGIMG_3674.JPGIMG_3671.JPGIMG_3677.JPGIMG_3688.JPGIMG_3683.JPGIMG_3684.JPGIMG_3672.JPG

6 kommentarer to “Nytt besök i huset”

 1. catalina säger:

  Ser att ni har valt en röd ytterdörr. Snyggt! Det kommer vi med största sannolikhet också att göra… men vi funderar på hur göra med garageporten. Nui läser jag att ni skall bygga garaget själva. Men har ni några tankar kring vilken färg garageporten ska ha? Röd som dörren på huset eller…

  Dagens I-landsproblem ;)

 2. Martin säger:

  Byggnadsställningen kom upp idag igen, hängrännor på plats samt en hel del ytterdetaljer fixade.

 3. Jenny säger:

  catalina: Kan erkänna att Micke vart lite skeptisk till dom röda dörrarna först men det vart faktiskt riktigt snyggt. Meningen är väl att garageporten ska vara i liknande färg om det nu går att hitta. Även postlådan ska vara röd… :-)

  Martin: Ja, nu ska dom äntligen fixa till fasadfelet med fönstren, så skönt!

 4. Andreas säger:

  Kul att se riktiga bilder på detta hus. Vi ska också bygga ett Viskär, men inte med samma ändringar som ni gjort.
  Har ni fler bilder på huset så skulle vi bli jätteglada om ni kunde maila dem till oss. Vi sitter och ska göra våra tillval osv och det är ju lite lättare när man ser lite riktiga bilder.

 5. Martin säger:

  Elektriker har varit i farten i erat hus denna vecka.

 6. Stefan säger:

  Börjar se riktigt trevligt ut nu! Men varför poserar aldrig Micke framför huset?

Lämna en kommentar