Det börjar arta sig

Mycket som händer nu, köket är nästan på plats, ser lovande ut. De blanka luckorna är fortfarande gömda under täckplast. Vi är mycket nyfikna på hur de kommer att se ut när man tar bort skyddet!

IMG_9127_1.jpg

I tvättstugan har golvet blivit uppbilat och omgjutet för att flytta vattenledningarna som blev felplacerade när man gjorde grunden. Klinkers ska läggas innan det är dags att sätta in frånluftsvärmepumpen, vattenberedaren och resten av inredningen.

IMG_7102.jpgIMG_9124.jpg

Även fasaden på framsidan har blivit fixad så att fönstren på övervåningen sitter där de ska, visserligen med en annan färg på panelen, men det stör inte så mycket, och det ska ju ändå målas över nästa sommar.

IMG_8962.jpg

Även strulet med duschväggarna i nedre badrummet ska bli fixat, man sätter in de ihopvikbara dörrarna, som dessutom ger lite extra plats i det lilla badrummet. Ifö Space 2000 (produktbild från Ifös hemsida):

801_IFO_SPACE_BOCKAD2_500.jpg

Lämna en kommentar