Mycket väntande

- ‘Hur går det med husbyggandet?’
Den kommentaren får man höra nästan dagligen nu av vänner och på jobbet…

Det händer faktiskt inte så mycket, mest väntan på olika externa faktorer. Först väntade vi på nybyggnadskartan från kommunen vilket tog drygt 6 veckor, och nu väntar vi på att husleverantören ska rita in huset på kartan för att kuna skicka in bygglovsansökan till stadsbyggnadskontoret, det har hittills tagit nästan två månader, pga semestrar och allmänt hög arbetsbelastning enligt vår säljare.

Sen ska vi vänta på att bygglovet ska hanteras av kommunen, och jag hoppas att det går lika snabbt som för en våra grannar som köpte tomt samtidigt som oss. Efter tre veckors behandling fick dom genom sitt bygglov och redan börjat med grundarbeten. Är bara lite avundsjuk ;)

Men några saker har vi att göra närmsta tiden i alla fall, vi ska träffa inredningsarkitekter från Whyte & Lilja och gå igenom hur vi kan inreda och färgsätta huset, få förslag på kakel, klinkers och tapeter. Vi ska sen träffa säljare från HTH som levererar köket och bestämma hur det ska se ut. Så lite saker händer det i alla fall.

Lämna en kommentar