Vårens tomtarbete

Under våren har tomten städats från byggskräp, rötter och ris från alla fällda träd är uppeldade. Förra veckan kom grävaren och påbörjade finplaneringen av gräsmattan! Vi hade tänkt oss en lite annan planering med mer definierade nivåskillnader och skarpa kanter, men grävmaskinisten hade lite andra förslag, vi är glada att vi litade på hans erfarenhet, resultatet så här långt är riktigt bra! Här är lite bilder som jämför hur det såg ut i april mot idag.

Nästa steg är att rensa bort uppstickande rötter och större stenar, sen är det dags att få hem ca 100 ton matjord och dra ut innan man kan så gräset, förhoppningsvis har vi fått ner frön i marken efter midsommar.

1 kommentar to “Vårens tomtarbete”

  1. Det växer som gräs… « Mamma och lille bubben säger:

    [...] Klicka här, så får ni se hur det såg ut tidigt i somras! [...]

Lämna en kommentar