Händer inte mycket…

Och inga bilder heller… Vi lever fortf tillsammans med en hel del flyttlådor och jag är inte så sugen på att ta bilder på eländet :-)
Ska dock försöka få till något snart…

Jag är för tillfället hemma på heltid p.g.a. ryggont och ischias, detta i sin tur p.g.a. att det ligger en Liten i min mage och växer och frodas (förhoppningsvis). Trots att jag inte kan bidra med så mycket fysiskt arbete just nu är förhoppningarna att det ska bli ordning inomhus under våren, vill gärna slippa tänka på det efter att bebis är född (ploppar ut i slutet på sommaren om allt går som det ska).

Det är mest finlir som är kvar; en liten del ovanför trappan ska målas, lister ska på plats och inredning i klädkammaren ska upp (vägghängda hyllor), m.m.
Tanken var ju att ett garage skulle resas upp nu i början på året men så blir tyvärr inte fallet. Min pappa och bror (som ska hjälpa oss) har väldigt mycket att göra så det blir inte förrän till sommaren.
Detta i sin tur gör att vi har en hel drös med grejor inne i huset som egentligen borde stå i ett garage (t.ex. cyklar, verktyg, m.m.). Inte så kul men planer finns väl på att hyra eller köpa en förrådscontainer och sätta på garageplattan så länge.

Lämna en kommentar